Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Πρόσκληση : Δείτε το trailer του 8ου Επεισοδίου

 

 

Βγήκε στον αέρα το trailer της σειράς του 8ου επεισοδίου που κάνει πανικό στο Youtube. 

Η σειρά θρίλερ - μυστηρίου με πρωταγωνιστή τον μεγάλο ταλαντούχο ηθοποιό Βύρων Κολάση που παίζει στις 8 λέξεις ξετυλίγεται  σιγά σιγά το κουβάρι της αποκάλυψης για τις 2 μυστηριώδης εξαφανίσεις του γιατρού Αλέξανδρου Κέρμαν & της κόρης του Ναταλίας.

Διαβάστε την περίληψη του 8ου Επεισοδίου:
Η ομάδα Σ.Κ.Ι.Α. εξακολουθεί να περπατάει χαμένη μέσα στο ημιφωτισμένο από τους φακούς εργοστάσιο. Έτσι κάπου ανάμεσα σε τόνους σκόνης και ταλαιπωρίας, οι ισορροπίες μεταξύ των μελών της μοιάζουν να είναι κάτι παραπάνω από εύθραυστες!!! Παράλληλα, μια αναπάντεχη συνάντηση σ' ένα μπαρ του υπαστυνόμου Μάκη με τον Δημήτρη Δρακόπουλο θα κινήσει την περιέργεια του πρώτου και θα αποκαλύψει ένα πρόσωπο του επιχειρηματία που ως τώρα κρατούσε καλά κρυμμένο!!!! Την ίδια στιγμή, η ομάδα, παρά τις αντίξοες συνθήκες που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει , καταφέρνει ν' ανακαλύψει ένα στοιχείο που ίσως την φέρει πιο κοντά στη λύση του μυστηρίου!           

Θα βοηθήσει άραγε το νέο στοιχείο την ομάδα να φέρει στο φως την πολυπόθητη αλήθεια ή θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο το κουβάρι της ιστορίας;;;;;

Έρχεται 7 Δεκεμβρίου το 8ο Επεισόδιο!!!

Δείτε το trailer:
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου