Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Νέα Μουσική Κυκλοφορία: Κατερίνα Μπακέα - Διαδόσεις


Η Κατερίνα Μπακέα, γεννήθηκε, στην Αθήνα και είναι απόφοιτη της Σχολής Μουσικής τεχνολογίας, του Τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής, ΑΤΕΙ Ηπείρου. Εχει παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης, «Αθηναϊκή Σκηνή», και είναι επιτυχούσα στις εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού (09/2008).
Παρακολούθησε μαθήματα θεωρητικά, πιάνο και μονωδίας, σε μικρή ηλικία, καθώς και μαθήματα Κλασικού τραγουδιού, και στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, (από το 2008), και στο Δημοτικό Ωδείο Ζωγράφου, (από το 2010). Έχει συμμετάσχει σε μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και στην ερασιτεχνική Ανεξάρτητη Θεατρική Ομάδα Άρτας, (Α.Θ.Ο.Α.), την περίοδο 2002 έως 2007.
Έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά και με τον χορό.
Η επαγγελματική της ενασχόληση ξεκίνησε το 2004, με το ελαφρό, ελαφρό - λαϊκό τραγούδι λαϊκό και μοντέρνο, ξένο ρεπερτόριο (ισπανόφωνα - λατινογενή, αγγλόφωνα, κ. ά.) ποπ, jazz κλπ σε χώρους συναυλιακούς, κοσμικά κέντρα διασκεδάσεως, μπουάτ -- μουσικές σκηνές, συναυλιακούς χώρους, ξενοδοχεία κλπ
Έχει συμμετάσχει, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις, σε αφιερώματα για τους Ιάκωβο Καμπανέλλη, Γιάννη Ρίτσο, Νίκο Γκάτσο, Οδυσσέα Ελύτη, Μάνο Χατζιδάκη, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρο Ξαρχάκο κλπ.
Εχει συνεργαστεί με το Μιχάλη Βιολάρη, τον Λάκη Παπά, την Καίτη Χωματά, τον Τάκη Κωνσταντακόπουλο, την Ζανέτ Καπούγια και άλλους.
Από το λαϊκό χώρο μεταξύ άλλων έχει συνεργαστεί με τον Χάρη Ακριτίδη, Ελενα Καρουσάκη.
Τέλος, η Κατερίνα είναι μέλος στον στον 1ο Φιλανθρωπικό Ραδιοφωνικό Σταθμό La Famiglia
 https://www.lafamiglia.com.gr/ και κάνει εκπομπές κάθε Τετάρτη 17:00 με 19:00!


¨Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε τις ''Διαδόσεις'' σε στίχους του Δημήτρη Τζάνου & μουσική του Αλέξανδρου Ψωμόπουλου.

Ακούστε το τραγούδι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου